En endomotor med en forskel. Eller flere.....

Oprettet d. under Ai-Motor

En endomotor med en forskel. Eller flere.....

Endomotorer er en række nye produkter, der er kommet på markedet indenfor de senere år.

Ved brug af en drejningsmomentstyret endomotor indstilles omdrejningshastighed og momentværdier til fabrikantens anbefalede hastighed. Det minimerer muligheden for perforering samt ødelæggelse af instrumentet. Anvendelsen af en motor med et lavt drejningsmoment under elasticitetsgrænsen for det enkelte instrument vil reducere sandsynligheden for ødelæggelse af instrumentet. Dette kan være fatalt under endoprocedurer.

Der er introduceret flere forskellige endomotorer på markedet. De fleste har sine egne tilhørende filsystemer.

Eksempelvis kan nævnes VDW Reciproc, Sendoline S5, Maillefer X-Smart osv.

Woodpecker ønskede at udvikle en ekstraordinær avanceret og holdbar endomotor. Den skulle dække de eksisterende systemer på markedet, så tandlægen kan nøjes med kun en endomotor og alligevel dække samtlige systemer på markedet.

Det lykkedes med den nye Ai-Motor, der er den første børsteløse endomotor på markedet. En børsteløs motor er en mere simpel konstruktion end den type endomotorer, som andre fabrikanter har udviklet. Til gengæld er det en betydelig dyrere konstruktion, mens den simple konstruktion betyder, at man kan forvente længere holdbarhed og færre fejl.

Alligevel har Woodpecker formået at være særdeles konkurrencedygtig på prisen. Faktisk er Ai-Motor den billigste endomotor på markedet. Det er således ren win-win.

Hvad betyder det så, at Ai-Motor kan bruges med de forskellige filsystemer på markedet?  Disse filsystemer er allerede indkodede i motoren. Klar til brug. Herudover er det muligt at indkode yderligere 10 forskellige  filsystemer.

Ai-Motor er avanceret, men enkel at bruge og kan benyttes med både reciprokerende rodfile og almindelige maskinfile!

En væsentlig fordel ved Ai-Motor er det lille hovede, som faktisk er det mindste hovede på markedet. 8 mm i diameter og kun 9,7 mm i højden. Det er således nemmere at komme til på svært tilgængelige steder. Det er et punkt, som brugerne virkelig er glade for. Lad mig også nævne endnu en fordel: Endomotoren kan tilpasses frem og tilbage bevægelser i trin i 10° intervaller. Du har således ingen obligatoriske bevægelser. Du bestemmer helt selv.

Ai-Motor er naturligvis trådløs. Endomotoren er udstyret med et 2000 mAh lithiumbatteri og oplades og opbevares enkelt i standeren. Brugeren har således rigelig kapacitet til flere dages brug.

Med Woodpecker’s Ai-Motor får du også en indbygget apexlocator. Du har derfor nøjagtig rodmåling i realtid. Woodpecker er allerede anerkendt for sine nøjagtige rodmålinger. The Golden Standard giver dig således 98% nøjagtighed. Det findes ikke bedre.

Designet af Ai-Motor er optimeret. Håndteringsegenskaberne er fremragende. Og vægtbalancen er konstrueret, så din endomotor ligger godt i hånden. Derved bliver træthed i hånden reduceret og brugen mere enkel og sikkert.

Du kan også glæde dig over et lavt støjniveau:  maks. 49 dB.

Woodpecker er i dag et af de mest progressive og anerkendte udviklere indenfor dentalbranchen. Firmaet er indehaver af utallige internationale patenter, og har en af branchens største udviklingsafdelinger. Dette har givet os mange avancerede produkter. Ai-Motor er blot det seneste, som vi med stolthed introducerer i Danmark.

Tilgangen til nye produkter spiller godt sammen med vores filosofi om fornuftige priser og avancerede produkter. Ai-Motor er i dag både den billigste og mest avancerede endomotor på markedet. Så Woodpecker har endnu en gang ramt rigtig.

Jeg stoler på, at du også bliver en glad bruger.

Du finder Ai-Motor her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar