Hvordan vŠlger jeg den rette spids til min scaler?

oprettet d. under Woodpecker scalerspidser

Hvordan vŠlger jeg den rette spids til min scaler?

Hvordan vælger jeg den rette spids til min scaler?

Ja, det er et spørgsmål, som vi ofte bliver stillet.

Med det store udvalg som der i dag er i scalerspidser fra Woodpecker, er der nok at vælge imellem.

Men først og fremmest er det vigtigt at vide hvilket fabrikat din scaler er.  Woodpecker producerer scalerspidser til stort set alle de forskellige fabrikater. Det gælder både EMS, Sirona, Kavo Sonicflex, Kavo Piezolux, Kavo Sonosoft, LM, Satelec og flere.

Spidserne til de enkelte mærker har forskellige former for tilslutning. Derfor kan du ikke bruge andre spidser til netop dit fabrikat. Du skal ganske enkelt vælge den rette.

Vi hjælper dig naturligvis gerne. For nemheds skyld har vi derfor opdelt scalerspidserne efter hvilket fabrikat de passer til. Så det er nemt at finde lige præcis de muligheder, som du har.

Mange Woodpecker scalerspidser svarer nøjagtigt til spidser, som du i forvejen kender. F.eks svarer spidsen P3T til EMS spidsen PS. Men du finder også et stort udvalg af scalerspidser, som du kun kan få i den gode Woodpeckerkvalitet. Således får du med Woodpecker et udvalg af spidser, som er meget større end du kan få andre steder.

Såfremt din scaler har en endofunktion, finder du også et stort udvalg af endospidser. Disse har vi samlet i deres egne grupper. Så er de nemme at finde.

Holdbarhed, funktion og patientvenlighed er nøgleordene, når det gælder Woodpecker’s produktion af scalerspidser. Når man sammenholder med spidsernes pris, ser man hurtigt, at man har den rette løsning, og den helt rigtige kombination af pris og kvalitet. Ganske enkelt, så findes der ikke en bedre løsning.

Der er således ingen grund til at vælge de langt dyrere løsninger, der findes på markedet. Disse giver ikke yderligere fordele, hverken for klinikken eller patienten.

I den løbende produktudvikling hos Woodpecker fandt man hurtigt ud af, at mange scalerspidser og piezonspidser slides hurtigt. Dette gælder også de originale mærker. Derfor forsøgte man længe at finde løsninger, hvor man kunne tilbyde længere holdbarhed. Løsningen blev, at nogle scalerspidser i dag leveres med en titaniumbelægning. Du kan tydeligt kende disse spidser, da overfladen ligner guld.

Det er naturligvis ikke guld, men derimod titaniumbelægningen, der giver denne guldfarve. Titaniumbelægningen giver en forlænget holdbarhed, der anslås til omkring 20%. Vi sælger  disse scalerspidser uden pristillæg. En yderligere fordel for dig, når du vælger Woodpecker til din Piezon.

Kan man bruge Woodpecker scalerspidser sammen med udstyr fra andre fabrikanter? Svaret er et klart JA. Woodpecker er i dag verdens største producent af scalerspidser. Produktionen sker med akuratesse på nogle af verdens mest avancerede maskiner. Tolerancerne ligger indenfor meget snævre grænser, så du kan umiddelbart bruge scalerspidserne sammen med Piezon fra  EMS, Sirona, Kavo , LM, NSK og Satelec.

I øvrigt ejer Woodpecker et utal af patenter og selskabet har et af de største udviklingscentre indenfor dentalverdenen.

Alle Woodpecker’s produkter er godkendt efter gældende regler. De er naturligvis CE-mærkede og ligeledes godkendt efter de strenge amerikanske regler.

Woodpeckers scalerspidser bruges dagligt af tandlæger, der sætter kvaliteten i højsædet. I hele Skandinavien. Er du ikke startet med Woodpecker endnu? Så er det ved tiden at prøve.

 

Find spidserne i webshoppen her

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar