Hvordan kan I sælge en LED hærdelampe for bare 2.999 kr?

oprettet d. under LED.H hærdelampe

Hvordan kan I sælge en LED hærdelampe for bare 2.999 kr?
Hvordan kan I sælge en LED hærdelampe for bare 2.999 kr?

Vi kender alle sammen vigtigheden af, at man har en god og effektiv hærdelampe.

Tidligere benyttede alle de kendte halogenlamper til hærdning af kompositter, resiner, kompomerer osv. I dag har LED lampen taget over. Og med den er hærdetiderne blevet væsentligt mindre samtidigt med, at man undgår problemer med sprungne pærer.

Da de første LED lamper kom på markedet betød det også stigende priser. Hos de store selskaber i branchen er priserne aldrig rigtigt kommet ned siden. Måske endda tværtimod.  Og det kan man egentligt godt undre sig over.

At en hærdelampe hos nogle producenter skal koste 15.000 kr virker helt hen i vejret.

Da vi første gang blev præsenteret for LED.H hærdelampen fra Woodpecker, måtte vi simpelthen have den i sortimentet. Den havde alle de faciliteter, som mange ellers troede tilhørte de allerdyreste lamper.

  • 3 forskellige hærdemetoder
  • lang batteritid
  • trådløs brug
  • udskiftelig lysleder
  • udskiftelig batteri

Ja, jeg kunne blive ved. Og så har den 70 dages stand by og samtidig fuld hærdeeffekt, selv ved lav batteristand. Det var virkelig en nyhed dengang. Og det er fortsat noget, som man ikke finder hos alle LED lamper.

Men ER LED.H også effektiv? JA! Ingen tvivl om det. Lampen hærder 4-5mm på 5 sekunder. Hærdedybden varierer en anelse. Afhængig af fabrikat og farve. Du kan selv teste hærdedybden på netop dit fabrikat.

Vi fik lampen testet i daglig brug på flere klinikker. Alle svarene var entydige. LED.H fra Woodpecker er et  kvalitetsprodukt.

Det stemte så ovenikøbet helt fint med den opfattelse kunderne har haft med produkter fra Woodpecker.

Nogen kan så måske få den tanke, at den nok ikke opfylder myndighedernes krav. Disse mennesker tager naturligvis fejl. LED.H har alle godkendelser. LED.H er CE mærket efter reglerne, og er derudover også godkendt efter de strenge amerikanske FDA regler.

Vi har nu i flere år solgt denne banebrydende hærdelampe fra Woodpecker. Og kunderne er megaglade for den. Salget er ovenikøbet stigende. Heldigvis finder mange tandlæger ud af, at hærdelamper ikke behøver at koste 15.000 kr. Tværtimod kan man nøjes med at investere 2.999 kr.

Jeg er ofte blevet spurgt om, hvordan vi kan sælge en lampe til under 3.000 kr. Andre steder koster et lignende produkt måske 15.000 kr. Svaret er enkelt. Fokus på omkostninger, direkte import og ingen fordyrende mellemled.

Lad mig dele denne lille historie. For snart 4 år siden fik vi en henvendelse fra en klinik, der købte en LED.H for at have den som reservelampe til deres 6 andre hærdelamper. Det viste sig at være en god beslutning. I dag bruger klinikken udelukkende LED.H. I takt med at de andre fabrikater gik i stykker, skiftede man stille og roligt alle lamper ud. Og alle lamperne bruger fortsat de oprindelige batterier.

Vi er stolte over, at Woodpeckers produkter, og herunder denne fremragende LED.H hærdelampe i dag  regnes som kvalitetsprodukter. Og prisniveauet er bibeholdt. Vi har således det bedste forhold mellem pris og kvalitet, som man kan forestille sig.

Og en investering på bare 2.999 kr er da til at overskue.

 

Læs mere om den originale LED.H her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar